Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Jautienos kišenė, įdaryta grybų padažu
Autorius apie receptą: Pasiruošti jautieną yra be galo daug būdų, tad dalinamės dar vienu labai skaniu receptu, kurį gali pasiruošti kiekvienas! Jautiena iškepa labai sultinga, soti ir skani, o Pasiruošti jautieną yra be galo daug būdų, tad dalinamės dar vienu labai skaniu receptu, kurį gali pasiruošti kiekvienas! Jautiena iškepa labai sultinga, soti ir skani, o kepintos pistacijos suteiks malonią skonio natą šiam puikiam patiekalui. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai jautienos (60 dienų brandinimo jautienos “Feel the beef”)
100 gramų pievagrybių
100 mililitrų balto vyno
50 gramų sūrio (naudojau "Fontina Val d'Aosta)
20 gramų sviesto
1 sauja pistacijų
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į įkaitintą keptuvę įdedame skiltelę česnako ir beriame pjaustytus pievagrybius. Viską gerai pakepiname ir dedame smulkintas šviežias petražoles. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Gerai apkepus, įpilame šlakelį baltojo vyno, leidžiame pasitroškinti. Jautienoje padarome įpjovas, į kurias dėsime įdarą.
3.
Maisto smulkintuvo pagalba sumalame troškintus grybus ir jais įdarome jautieną. Perveriame mediniu iešmeliu ir kepame įkaitintoje, sviestu pateptoje, keptuvėje iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
4.
Pagardiname kepintomis pistacijomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital