Jautienos kepsnys su kreminiu žolelių padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jautienos kepsnys su kreminiu žolelių padažu
Jautienos kepsnys su kreminiu žolelių padažu
Autorius apie receptą: Šis jautienos kepsnys yra tikra magija! Minkšta ir sultinga jautiena, pagardinta gaiviomis ir švelniomis žolelėmis, nuostabaus skonio kreminiu padažu. Tai patiekalas, kuris Šis jautienos kepsnys yra tikra magija! Minkšta ir sultinga jautiena, pagardinta gaiviomis ir švelniomis žolelėmis, nuostabaus skonio kreminiu padažu. Tai patiekalas, kuris sugeba sužavėti savo sudėtingais, tačiau harmoningais skoniais ir tikrai nusipelno būti išbandytas. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jautienos kepsnio (naudojome "Feel the beef" 60 d. sausai brandintos T-bone)
125 gramai kreminio sūrio (naudojome "Philadelphia" su žolelėmis)
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis sezamų pastos tahini
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautieną nusausiname ir dedame į įkaitintą grilį. Kepame iš vienos ir kitos pusės po 2 minutes.
2.
T formos kaulą apdeginame degintuvu. Paruošiame padažą: tepamą sūrį sumaišome su garstyčiomis ir sezamų pasta, pagardiname druska ir pipirais.
3.
Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir leidžiame pastovėti 10 minučių.
4.
Supjaustome ir patiekiame su padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital