Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg jautienos išpjovos
300 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės
100 g razinų
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų obuolių
1 kiaušinis
1 šaukštas džiūvėsėlių
Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Žiupsnelis druskos
Aliejaus kepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus vaisius nuplauname. Pamirkome šiltame vandenyje 15 minučių. Išėmę nusausiname. Vaisius susmulkiname. Įdedame išplaktą kiaušinį, kubeliais supjaustytą šoninę, įberiame džiūvėsėlių, pagardiname pipirais, pasūdome. Atskirai sugrūdame česnaką. Jo košele aptepame mėsą, apibarstome pipirais, druska. Ant viršaus dedame įdarą. Mėsą su įdaru susukame, gerai suspaudžiame ir suveržiame virvele. Dedame į aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepame orkaitėje apie 1 val. 20 minučių. Kepdami apšlakstome išsiskyrusiomis sultimis. Jei reikia, įpilame truputį vandens. Atvėsiname. Laikome šaldytuve 8-10 valandų. Nuimame virvelę.
AUTORIUS: Ingrida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ela
2011-02-21 18:05
Jautienos suktinukas su vaisiais, nuostabu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital