Jautienos išpjovos kepsnys

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos išpjovos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų jautienos išpjovos
2 šaukšteliai sviesto
1 šaukštelis raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jautienos išpjovą kepti ant grotelių, iš abiejų pusių, kad viduriukas liktų rausvas.
2.
Sviestą išmaišyti su raudonėliais.
3.
Iškepusią mėsą pagardinti druska ir pipirais.
4.
Ant kiekvieno kepsnelio uždėti sviesto.
5.
Prieš valgant leisti mėsai 10 minučių "pailsėti". Tiekti su bulvių koše.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital