Jautienos išpjova su rabarbarų padažu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautienos išpjova su rabarbarų padažu
Jautienos išpjova su rabarbarų padažu
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas patiekalas maloniai nustebins kiekvieną prisėdusį prie stalo. Nedaug ingredientų, greitai paruošiama ir labai skanu. Nesudėtingai paruošiamas patiekalas maloniai nustebins kiekvieną prisėdusį prie stalo. Nedaug ingredientų, greitai paruošiama ir labai skanu. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jautienos išpjovos (naudojome nugarinę, sauso brandinimo)
300 gramų rabarbarų
2 vienetai kininis bastutis (pak choi)
100 mililitrų tamsaus alaus (tinka nealkoholinis)
50 gramų cukraus (naudojome rudąjį)
3 šaukšteliai dižono garstyčių
2 šaukšteliai jogurto
2 šaukšteliai krienų
pagal skonį druskos
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rabarbarus supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į kepimo formą vieną šalia kito, užpilti alumi, apibarstyti cukrumi ir kepti apie 15 minučių iki kol iškeps.
2.
Dubenyje sumaišyti garstyčias su krienais ir jogurtu.
3.
Kininius bastučius perpjauti pusiau, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska.
4.
Jautienos nugarinę kepti iki kol iškeps iki mėgstamo iškepimo lygio. Patogiausia stebėti termometru, vidutiniškai iškeptos turėtų būti apie 60 C laipsnių, gerai iškeptos apie 70 C laipsnių temperatūros.
5.
Kininius bastučius kepti iki kol apkeps ir suminkštės.
6.
Jautieną aptepti paruoštu padažu.
7.
Į lėkštę supjaustytą išpjovą, rabarbarus ir kininius bastučius.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital