Jautienos ir grybų troškinys

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Jautienos ir grybų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 v. š. aliejaus
1 svogūnas
5 skiltelės česnako
8 grybai
1 a. š. raudonėlio
1 a. š. baziliko
1 a. š. raudonos paprikos prieskonių
2 kg jautienos
druska
pipirai
4 pomidorai
200 ml mėsos sultinio
100 g Parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti kubeliais. Grybus perpjauti per pusę. Sūrį susmulkinti. Visus ingredientus susmulkinti, sudėti į puodą, užpilti mėsos sultiniu ir troškinti 1 valandą.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital