Jautienos didkepsnis su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jautienos didkepsnis su pievagrybiais
Jautienos didkepsnis su pievagrybiais
Jautienos didkepsnis su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Mėsa sultinga ir minkšta. Rinkausi Angus jautienos mentės didkepsnį brandintą 28 dienas. Jautienos kepsnį valgėme su pievagrybiais. Mėsa sultinga ir minkšta. Rinkausi Angus jautienos mentės didkepsnį brandintą 28 dienas. Jautienos kepsnį valgėme su pievagrybiais. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
220 gramų jautienos didkepsnių (1 vnt, apytikriai)
6 vienetai pievagrybių
1 skiltelė česnako
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio (malto)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame, kol įkais.
2.
Dedame jautienos didkepsnį. Kepame 2-3 min. Apverčiame ir kepame dar 2-3 min iš kitos pusės. Kepant, mėsos labai svarbu nevartyti, o apversti ne anksčiau, nei po 2 min. Kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti.
3.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis. Česnaką supjaustome smulkiai.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pievagrybius, česnaką ir pakepiname kelias minutes. Pagardiname druska.
5.
Kepsnį supjaustome riekelėmis, šalia dedame pievagrybius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital