Jautienos didkepsnis su persilado padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jautienos didkepsnis su persilado padažu
Jautienos didkepsnis su persilado padažu
Jautienos didkepsnis su persilado padažu
Autorius apie receptą: Pietums ruošiau brandintą Angus jautienos mentės didkepsnį. Labai džiaugiuosi atradusi brandintą jautieną, nes mėsa išties sultinga ir minkšta. Pietums ruošiau brandintą Angus jautienos mentės didkepsnį. Labai džiaugiuosi atradusi brandintą jautieną, nes mėsa išties sultinga ir minkšta. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
220 gramų jautienos didkepsnių (brandintos Angus mentės)
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio (maltų)
Padažui:
1 pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis jūros druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame, kol įkais.
2.
Dedame jautienos didkepsnį. Kepame 2-3 min. Apverčiame ir kepame dar 2-3 min iš kitos pusės. Kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti.
3.
Padažui petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima peiliu arba maisto smulkintuvu.
4.
Įmaišome jūros druską. Apšlakstome aliejumi. Išmaišome.
5.
Patiekiame su kepsniu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital