Jautienos didkepsnis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Autorius apie receptą: Tobulumas paprastume. Taip vienu sakiniu galima apibūdinti šį patiekalą. Čia svarbiausia kokybiška, šviežia mėsa ir nepridėti daug priedų prie jos. Garnyrui puikiai tinka Tobulumas paprastume. Taip vienu sakiniu galima apibūdinti šį patiekalą. Čia svarbiausia kokybiška, šviežia mėsa ir nepridėti daug priedų prie jos. Garnyrui puikiai tinka keptos orkaitėje šviežios bulvytės, bet jei didkepsnį kepsite kepsninėje, tai bulves irgi siūlau išsikepti joje, o dar geriau įvynioti į foliją ir kepti ant įkaitusių anglių. (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
220 gramų brandintos jautienos antrekoto
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį penkių pipirų mišinio
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Mėsą įtriname su druska, pipirais, česnako granulėmis.
2.
Į keptuvę pilame aliejų, gerai įkaitiname.
3.
Tuomet dedame mėsą ir apkepame iš abiejų pusių iki gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital