Jautienos didkepsnis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos didkepsnis
Autorius apie receptą: Oi kaip pamėgome mes brandintą jautieną. Pamačiusi parduotuvėje gražų kepsniuką nusipirkau ir pagaminau restorano lygio patiekalą. Didkepsnį gardinau rūkyta druska. Nes Oi kaip pamėgome mes brandintą jautieną. Pamačiusi parduotuvėje gražų kepsniuką nusipirkau ir pagaminau restorano lygio patiekalą. Didkepsnį gardinau rūkyta druska. Nes geram steikui reikia visai ne daug - tik kokybiškos druskos ir pipirų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
220 gramų jautienos didkepsnių (brandintos mentės)
1 šlakelis aliejaus
1 skiltelė česnako
1 vienetas rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis rūkyta druska
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame, kol įkais.
2.
Dedame česnako skiltelę, rozmarino šakelę ir jautienos didkepsnį. Kepame 2 – 3 min. Apverčiame ir kepame dar 2 – 3 min iš kitos pusės. Kepant, mėsos labai svarbu nevartyti, o apversti ne anksčiau, nei po 2 min. Kepsnį pabarstome rūkyta druska ir pipirais.
3.
Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital