Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Autorius apie receptą: Nėra nieko gardžiau už sultingą jautienos didkepsnį su skaniomis ir apkeptomis daržvėmis! Taip sotu, taip skanu, kad norėsite paskanauti dar. Kepsniai iškepa be galo sultingi, Nėra nieko gardžiau už sultingą jautienos didkepsnį su skaniomis ir apkeptomis daržvėmis! Taip sotu, taip skanu, kad norėsite paskanauti dar. Kepsniai iškepa be galo sultingi, minkšti, su malonia česnako nata! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai jautienos didkepsnių (naudojau ,,Feel the beef")
0.5 vieneto sviestinio moliūgo
8 vienetai bulvių (didesnių arba 10 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustome moliūgą ir dedame ant įkaitusio grilio. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, beriame smulkintą česnaką ir rozmarino šakelę. Kol moliūgas kepa, keptuvėje įkaitiname sviestą ir alyvuogių aliejų. Į jį beriame riekelėmis pjaustytas šviežias bulvytes ir smulkintą svogūną.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Jautienos kepsnius po 2 minutes kepame iš vienos ir kitos pusės. Iškepus suvyniojame į foliją ir paliekame pailsėti 5-10 minučių. Patiekiame apšlaksčius alyvuogių aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Agaras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital