Jautienos burgeris su sūriu ir kastiniu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautienos burgeris su sūriu ir kastiniu
Jautienos burgeris su sūriu ir kastiniu
Jautienos burgeris su sūriu ir kastiniu
Jautienos burgeris su sūriu ir kastiniu
Autorius apie receptą: Tobulumas paprastume - sotus ir gardus jautienos burgeris be jokių įmantrių ingredientų. Tobulumas paprastume - sotus ir gardus jautienos burgeris be jokių įmantrių ingredientų. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai jautienos maltinių (žr. patarimus, vieno svoris apie 160 g)
4 vienetai mėsainių bandelių (rasite daugelyje parduotuvių)
400 gramų čederio sūrio
200 gramų kastinio (pirktinio arba naminio)
100 gramų barbekiu padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautienos paplotėlius kepti įkaitintoje kepsninėje iš abiejų pusių po porą minučių, prieš baigiant kepti uždėti sūrio gabalėlį ir palikti, kad ištirptų. Jeigu neturite kepsninės, galite kepti grilio keptuvėje arba iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių.
2.
Burgerių bandeles pakepinti pjūviais į apačią ant grilio (arba grilio keptuvės ar paprastos keptuvės).
3.
Ant apatinės bandelės dalies dosniai tepti kastinio. Tada dėti burgerio paplotėlį su išlydytu sūriu.
4.
Ant viršutinės bandelės dalies užtepti barbekiu padažo. Suvožti burgerį.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Maltinukų burgeriams šiais laikais rasite daugumoje prekybos centrų arba galite pasigaminti patys. Aš juos ruošiu taip: maltą brandintą jautieną pagardinu druska, pipirais, dar galima įberti mėgiamų prieskonių pvz. raudonėlio ar kumunino. Gerai išmaišau ir formuoju paplotėlius. Svarbu - kad paplotėlis iškeptų gražios formos ir nebūtų sausas, rinkitės ne mažesnio kaip 20% riebumo jautieną. Daugiau patarimų apie burgerių ruošimą rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital