Jautienos bolognese - sotu ir skanu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Autorius apie receptą: Taip paruoštą bolognese galite naudoti lazanijai, įdaryti cannelloni arba tiesiog sumaišyti su ilgesnės formos makaronais ir patiekti pabarsčius tarkuotu parmezanu ir Taip paruoštą bolognese galite naudoti lazanijai, įdaryti cannelloni arba tiesiog sumaišyti su ilgesnės formos makaronais ir patiekti pabarsčius tarkuotu parmezanu ir šviežio baziliko lapeliais. (...daugiau) Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų   jautienos sultinio
450 gramų   jautienos  (naudojome sausai brandintą smulkintą „Feel the Beef“)
100 gramų   šaltai rūkytos šoninės
100 mililitrų   raudono sauso vyno  (gali būti nealkoholinis)
1 vienetas   svogūnų
1 vienetas   salierų stiebų
1 vienetas   morkų
3 skiltelės   česnako
2 šaukštai   pomidorų pastos
1 šaukštelis   vorčesterio padažo
1 šaukštelis   cukraus
1 lapelis   lauro lapų
1 žiupsnelis   malto muskato
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ruošiame sofrito: ketaus puode ar keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkintą šoninę ir kepiname kelias minutes. Tuomet suberiame smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, salierą ir morką, kepiname ant vidutinės kaitros apie 5 minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
2.
Sudedame jautieną ir iškepame. Pabarstome druska ir pipirais.
3.
Pilame vyną ir pakaitiname kelias minutes.
4.
Dedame pomidorų pastą, vorčesterį, cukrų, lauro lapą, muskatą ir išmaišome.
5.
Užpilame sultiniu ir sumažiname kaitrą, kad padažas vos burbuliuotų. Troškiname neuždengus apie 1,5 valandos.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital