Jautienos bolognese - sotu ir skanu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Jautienos bolognese - sotu ir skanu
Autorius apie receptą: Taip paruoštą bolognese galite naudoti lazanijai, įdaryti cannelloni arba tiesiog sumaišyti su ilgesnės formos makaronais ir patiekti pabarsčius tarkuotu parmezanu ir Taip paruoštą bolognese galite naudoti lazanijai, įdaryti cannelloni arba tiesiog sumaišyti su ilgesnės formos makaronais ir patiekti pabarsčius tarkuotu parmezanu ir šviežio baziliko lapeliais. (...daugiau) Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų jautienos sultinio
450 gramų jautienos (naudojome sausai brandintą smulkintą „Feel the Beef“)
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 mililitrų raudono sauso vyno (gali būti nealkoholinis)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis cukraus
1 lapelis lauro lapų
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ruošiame sofrito: ketaus puode ar keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkintą šoninę ir kepiname kelias minutes. Tuomet suberiame smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, salierą ir morką, kepiname ant vidutinės kaitros apie 5 minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
2.
Sudedame jautieną ir iškepame. Pabarstome druska ir pipirais.
3.
Pilame vyną ir pakaitiname kelias minutes.
4.
Dedame pomidorų pastą, vorčesterį, cukrų, lauro lapą, muskatą ir išmaišome.
5.
Užpilame sultiniu ir sumažiname kaitrą, kad padažas vos burbuliuotų. Troškiname neuždengus apie 1,5 valandos.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital