Jautienos befstrogenas grietinės ir pomidorų pastos padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Jautienos befstrogenas grietinės ir pomidorų pastos padaže
Jautienos befstrogenas grietinės ir pomidorų pastos padaže
Jautienos befstrogenas grietinės ir pomidorų pastos padaže
Autorius apie receptą: Jautiena tikrai tapo labai laukiama ir mėgiama ant mano šeimos pietų stalo. Jeigu seniau nedrąsiai ją ruošdavau, dabar visiškai nesibaiminu. Imu, gaminu ir karštais pietumis Jautiena tikrai tapo labai laukiama ir mėgiama ant mano šeimos pietų stalo. Jeigu seniau nedrąsiai ją ruošdavau, dabar visiškai nesibaiminu. Imu, gaminu ir karštais pietumis lepinu savo šeimą. Receptą radau svetainėje Lamaistas.lt. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos
200 gramų pievagrybių
150 gramų grietinės
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštas kvietinių miltų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis vandens
pagal skonį druskos
1 pundelis petražolių (smulkintų, patiekiant)
Kepimui:
50 gramų sviesto
3 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą dedame tarp maistinės plėvelės sluoksnių ir pamušame virtuviniu plaktuku. Supjaustome plonomis juostelėmis.
2.
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
3.
Keptuvėje ištirpiname apie 30 g sviesto, įpilame šaukštą aliejaus. Sudedame pjaustytus svogūnus ir pakepiname apie 5 min.
4.
Pievagrybius nuplauname ir supjaustome riekelėmis.
5.
Suberiame pievagrybius į keptuvę ir pakaitiname. Suberiame miltus, išmaišome, pakaitiname apie 1 min. Sudedame grietinę, pomidorų tyrę. Išmaišome, pilame šlakelį vandens. Pakaitiname apie 5 min.
6.
Kitoje keptuvėje ištirpiname likusį sviestą ir supilame aliejų. Sudedame jautienos juosteles ir pakepiname, kol gražiai apskrus. Pagardiname druska, pipirais. Jautienos gabalėlius sudedame į keptuve su padažu. Viską dar patroškiname apie 10 min. Jeigu jautiena kieta, galima patroškinti šiek tiek ilgiau apie 10 – 30 min. Troškinį pagardiname druska, smulkintomis petražolėmis.
7.
Patiekiame su bulvių koše, makaronais ar ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital