Jautienos antrekotas su naminiais žolelių padažais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Jautienos antrekotas su naminiais žolelių padažais
Jautienos antrekotas su naminiais žolelių padažais
Jautienos antrekotas su naminiais žolelių padažais
Autorius apie receptą: Puikusis jautienos antrekotais ir su lengvai paruošiamais naminiais žolelių padažais. Puiki idėja jaukiam pasisėdėjimui ir pavakarieniavimui su artimaisiais. Puikusis jautienos antrekotais ir su lengvai paruošiamais naminiais žolelių padažais. Puiki idėja jaukiam pasisėdėjimui ir pavakarieniavimui su artimaisiais. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai jautienos didkepsnių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį alyvuogių aliejaus
Pirmas variantas:
1 pundelis baziliko
1 sauja kedro riešutų
2 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Antras variantas:
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 sauja graikinių riešutų
1 pundelis petražolių
1 pundelis čiobrelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį mairūno
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ruošiame pesto padažą: dedame česnaką, beriame kedro riešutus, pilame alyvuogių aliejų ir beriame baziliko lapelius. Viską gerai sumalame iki norimos konsistencijos. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Ruošiame čili padažą: susmulkiname čili pipirą, beriame kartu su česnaku ir graikiniais riešutais į smulkintuvą. Pilame alyvuogių aliejaus, gerai susmulkiname. Į padažą dedame žalumynus - petražoles, čiobrelį, mairūną. Viską susmulkiname ir įberiame džiovinto raudonėlio. Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Jautienos didkepsnį dėti ant grotelių ir kepti po 2 minutes iš abiejų pusių. Riebalinę dalį galima apdeginti, kad būtų trašku arba apvertus uždengti dangčiu ir pakepti dvi minutes. Supjaustyti gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Grilyje, lauže
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital