Jautiena su kavos padažu

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautiena su kavos padažu
Jautiena su kavos padažu
Jautiena su kavos padažu
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas, labai gardus ir išskirtinai atrodantis patiekalas nustebins visus artimuosius. Nesudėtingai paruošiamas, labai gardus ir išskirtinai atrodantis patiekalas nustebins visus artimuosius. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų jautienos šonkaulių (arba kitos mėsos su kaulu)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas pastarnoko
0.5 vieneto raudonosios paprikos (saldžios)
1 vienetas česnako (nedidelio)
15 vienetų kavos pupelių
1 saujelė petražolių
pagal skonį druskos
Padažui:
1 litras sultinio (kuriame virė mėsa, kiekis nurodytas apytiksliai)
100 gramų kavos
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukai apkepinami, kol visos pusės gražiai apskrunda. Išimami iš keptuvės.
2.
Tada apkepinami perpus perpjauti svogūnai, į kelias dalis supjaustytas pastarnokas, paprika, česnako skiltelės ir kavos pupelės.
3.
Šonkauliai ir daržovės dedami į greitpuodį ir užpilami šaltu vandeniu, kad apsemtų. Viskas verdama greitpuodyje auštoje temperatūroje 30 minučių (arba paprastame puode 2-3 valandas).
4.
Išvirti šonkauliai išimami iš sultinio ir pagardinami druska, pipirais bei smulkintomis petražolėmis. Sultinys perkošiamas per sietelį.
5.
Į perkoštą sultinį supilama kava ir sultinys verdamas ant didelės ugnies, kol sutirštėja iki padažo konsistencijos (tūris turėtų sumažėti 4-5 kartus).
6.
Šonkauliai patiekiami su kavos padažu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital