Jautiena su avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautiena su avinžirniais
Jautiena su avinžirniais
Jautiena su avinžirniais
Autorius apie receptą: Šiandien dalinuosi jautienos su avinžirniais receptu. Šiandien dalinuosi jautienos su avinžirniais receptu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos sprandinės (pjausnių su kaulu)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
1 stiklinė avinžirnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai čiobrelių šakelių
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštas pomidorų tyrės
3 skiltelės česnako
200 mililitrų daržovių sultinio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną įtriname druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Apkepame jautieną iš abiejų pusių, kol ši gražiai apskrus.
3.
Morką supjaustome griežinėliais, svogūną ir česnaką pasmulkiname.
4.
Į keptuvę, kurioje kepėme mėsą, sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos šiek tiek suminkštės. Sudedame pomidorų tyrę ir pakepiname keletą minučių.
5.
Į troškintuvą dedame jautieną, daržoves, beriame avinžirnius, čiobrelį, lauro lapus, šiek tiek druskos. Užpilame sultiniu, konservuotais pomidorais. Uždengiame puodą dangčiu.
6.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 val.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital