Japoniškos bulvių salotos

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Japoniškos bulvių salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jums nepasirodė, šios salotos tikrai japoniškos! Tikriausiai daugelis tautų turi savo bulvių salotų variantą, o šį kartą rekomenduoju Jums išbandyti būtent japoniškų, Jums nepasirodė, šios salotos tikrai japoniškos! Tikriausiai daugelis tautų turi savo bulvių salotų variantą, o šį kartą rekomenduoju Jums išbandyti būtent japoniškų, jos sočios ir labai skanios. Receptą radau Youtube, išbandžiau kelis skirtingus variantus ir iš jų surezgiau tokį, koks labiausiai patinka mūsų šeimai. Skamba galbūt egzotiškai, bet tikrai patiks ir lietuviškam skoniui. (...daugiau) Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
1 vienetas morkų (didesnės)
1 vienetas ilgavaisių agurkų (mažesnio ar 2 trumpavaisių)
100 gramų rūkyto kumpio
100 gramų konservuotų kukurūzų (nebūtina)
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai majonezo
0.5 šaukštelio ryžių acto (ar obuolių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti stambiais kubeliais. Užpilti vandeniu, kad apsemtų bulves. Virti apie 12 - 15 minučių, kol suminkštės. Išvirusias bulves nupilti ir sutrinti šakute ar grūstuvu (netrinkite elektriniu trintuvu!) be papildomo skysčio.
2.
Bulves apšlakstyti actu, pagardinti druska ir pipirais. Palikti atvėsti.
3.
Morką nuskusti, supjaustyti stambiais kubeliais ir apvirti 4 - 5 minutes. Nupilti. Palikti atvėsti.
4.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, kumpį - smulkiais kubeliais.
5.
Agurką supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska, palikti kelias minutes pastovėti ir nupilti susidariusį skystį.
6.
Bulves sumaišyti su agurkais, morkomis, nupiltais kukurūzais, kumpiu, svogūnais ir majonezu. Paraugauti, jei norisi, galima papildomai pagardinti druska ir/ar pipirais.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital