Japoniškos agurkų salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Japoniškos agurkų salotos
Japoniškos agurkų salotos
Japoniškos agurkų salotos
Autorius apie receptą: Kitaip dar vadinami „Japoniški agurkai“. Bent kartą į sezoną taip paruoštų agurkų aš noriu ir pasiilgstu. Man skanu juos valgyti ir vienus kaip užkandį, bet taip pat jie Kitaip dar vadinami „Japoniški agurkai“. Bent kartą į sezoną taip paruoštų agurkų aš noriu ir pasiilgstu. Man skanu juos valgyti ir vienus kaip užkandį, bet taip pat jie puikiai dera ir prie mėsos kepsnio. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų agurkų
50 mililitrų sojos padažo
50 mililitrų obuolių acto
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sezamo sėklų
1 žiupsnelis čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus nuplauname ir supjaustome, kaip jums patinka. Aš pjausčiau daržovių skustuku plonomis juostelėmis. Agurkus sudedame į dubenį.
2.
Užpilame sojų padažu, aliejumi, obuolių actu, cukrumi, pabarstome čili dribsniais ir sezamo sėklomis. Gerai išmaišome.
3.
Paliekame bent 0,5 val. pasimarinuoti. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital