Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“
Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“
Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“
Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“
Japoniški grill jautienos ir smidrų suktinukai „Negimaki“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jautienos antrekoto (naudojome „Feel the Beef“)
14 vienetų smidrų
5 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai austrių padažo
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus
1 šlakelis aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Indelyje sumaišome sojų padažą, austrių padažą, ryžių actą ir skrudintų sezamų aliejų.
2.
Jautienos antrekotą dedame ant pjaustymo lentelės ir gerai pagaląstu peiliu pjauname jį horizontalioje plokštumoje (pilnai neperpjauname). Atverčiame antrekotą lyg knygą. Angliškai toks steiko pjovimo būdas vadinasi Butterfly technique.
3.
Atverstą antrekotą pjaustome siauromis juostelėmis (maždaug 14 x 2 cm)
4.
Antrekoto juosteles dedame į dubenėlį ir užpilame pusę sumaišyto padažo. Paliekame pasimarinuoti apie 15 min.
5.
Smidrus apšlakstome alyvuogių aliejumi
6.
Imame vieną antrekoto juostelę ir vyniojame ją ant smidro. Mėsą prie smidro galime pritvirtinti dantų krapštuku.
7.
Kepame 200 laipsnių uždarame grilyje po keletą minučių iš abiejų pusių. Prieš smidrus apverčiant ir apvertus, patepame juos likusiu padažu.
8.
Iškepusius smidrus pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir sezamų sėklomis.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital