Japoniškas kreminio sūrio pyragas - iš trijų ingredientų!

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Japoniškas sūrio pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, minkštas ir lengvas pyragas, kuriam reikia tik trijų ingredientų. Patiekti labai tinka su uogomis, cukraus pudra ar tiesiog vieną. Labai skanus, minkštas ir lengvas pyragas, kuriam reikia tik trijų ingredientų. Patiekti labai tinka su uogomis, cukraus pudra ar tiesiog vieną. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių
120 gramų kreminio sūrio (Filadelfija tipo)
120 gramų balto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Baltą šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Nuimti nuo garų vonelės ir įmaišyti kreminį sūrelį.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius įmaišyti į pravėsusią šokolado masę.
3.
Baltymus išplakti iki standumo - apvertus dubenį, baltymų masė turi laikytis, netekėti.
4.
Baltymus dalimis atsargiai įmaišyti į šokolado masę.
5.
Kepimo formos (naudoju 20 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi, taip pat kepimo popieriumi iškloti kraštą - iš kepimo popieriaus iškerpų ilgą juostą ir ją "įstatau" formą.
6.
Tešlą supilti į formą. Formą dėti į gilesnę skardą. Į skardą pilti šiek tiek vandens, kad apsemtų maždaug 1 - 2 cm formos.
7.
Dėti kepti į iki 170 C laipsnių orkaitę, kepti 10 minučių, sumažinti kaitrą iki 160 C laipsnių ir kepti dar 15 minučių. Orkaitę išjungti ir palikti pyragą orkaitėje dar 15 minučių. Pyragą (kartu su forma) vėsinti ant grotelių, kol visiškai atauš. Pjaustyti ir ragauti!
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Donata
2018-12-11 14:30
O man patiko, bet aš palaikiau per naktį šaldytuve ir į tešlą papildomai įdėjau kupiną šaukštą miltų, tai nebuvo omletiškas. ATSAKYTI
Justina
2018-12-10 16:15
Išbandžiau. Labai lengvai paruošiamas, bet finale skonis kaip saldaus omleto. Nieko ypatingo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis