Japoniškas daržovių patiekalas

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Japoniškas daržovių patiekalas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g grybų
0,5 raudonos paprikos
0,5 žalios paprikos
0,5 geltonos paprikos
1 morka
0,5 svogūno
0,5 baklažano
0,5 cukinijos
50 g sojų daigų
25 ml sojų padažo
0,5 šaukštelio malto imbiero
sezamo sėklos
augalinis aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržoves supjaustome lazdelėmis, grybus (naudojau pievagrybius) - plonomis plokštelėmis. Morkas truputį apkepame aliejuje, sudedame kitas daržoves (ir sojų daigus) bei grybus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės visi ingredientai. Tuomet sudedame sojų padažą, imbierą ir viską gerai išmaišome. Prieš patiekadami, apibarstome sezamo sėklomis.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital