Itin traškūs čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Itin traškūs čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
2 stiklinės miltų
250 mililitrų pieno
1 šaukštas majonezo
3 gramai druskos
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas svogūnų (didelio)
60 mililitrų vandens (arba sultinio)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į pieną sudėti majonezą, suberti druską ir išmaišyti. Suberti miltus ir užminkyti tešlą, miltų gali reikėti ir daugiau - dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Palikti tešlą šaldytuve bent pusvalandžiui.
2.
Į faršą sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, suberti pipirus, druską, supilti vandenį ir viską išmaišyti.
3.
Tešlą padalinti į norimo dydžio kamuoliukus. Kiekvieną iškočioti iki apskritimo, vienoje pusėje dėti įdaro, užlenkti suformuojant pusmėnulį ir šakute užspausti kraštus.
4.
Kepti aliejuje ant vidutinės ugnies, apverčiant, kad gerai apskrustų iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Rasa
2019-01-10 10:57
Visada darydavau cebureku tesla su kefyru.Bet pabandziau si su pienu ir majonezu,tai gavosi superiniai!! Darysiu dabar tik tokius.Aciu uz puiku recepta!! ATSAKYTI
Jovita
2018-06-25 08:50
uzskaitau sita recepta ;)
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]stas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital