Itališkos "Ciambella" spurgės

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Itališkos "Ciambella" spurgės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
80 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai cukraus pudros
1 pundelis miltų
4 vienetai kiaušinių
1 pundelis vandens
1 pundelis aliejaus (kepimui)
50 gramų džemo (aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su žingsneliu druskos.
2.
Ištirpiname sviestą ir sumaišome su plaktu kiaušiniu. Supilame vandenį ir išmaišom. Išsijojam miltus ir suberiam ant kiaušinių plakinio. T.p suberiam ir cukraus pudrą.
3.
Gautą masę kabiname šaukštu ir pilame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
4.
Spurgas pabarstome cukraus pudra, pagardiname džemu.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital