Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Itališki virtinukai su jautiena ir juodojo česnako padažu
Autorius apie receptą: Skanesnių virtinukų nebūsite ragavę, jų tešla yra tradicinė regione, kuriame užaugau. Ypoatinga ji tuo, kad nenaudojamas vanduo, o tešla minkoma tik iš miltų ir kiaušinių Skanesnių virtinukų nebūsite ragavę, jų tešla yra tradicinė regione, kuriame užaugau. Ypoatinga ji tuo, kad nenaudojamas vanduo, o tešla minkoma tik iš miltų ir kiaušinių trynių. Iš jos galima ruošti tiek virtinukus, tiek naminius makaronus, kurie bus išskirtinio skonio. O trynių juodojo česnako padažas visą patiekalą padaro tiesiog tobulu. Kaip sakoma "neparagavę - nesužinosite"! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
7 vienetai kiaušinių trynių
Padažui:
6 vienetai kiaušinių trynių
1 sauja parmezano sūrio
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Papildomai:
2 vienetai jautienos didkepsnių (naudojau "Feel the beef" jautienos kumpį)
2 vienetai rozmarinų šakelių (šviežių)
1 vienetas aitriųjų pipirų
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Beriame persijotus miltus į dubenį, padarome duobelę ir į ją pilame kiaušinių trynius. Pamažu minkydami įdedame dar šiek tiek miltų ir žiupsnį druskos. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, elastinga, jokiu būdu ne kieta. Jei atrodo kietoka, įdėkite dar kiaušinio trynių, o jei per lipni - įberkite dar šiek tiek miltų. Išminkius paliekame tešlą pastovėti į šalį 15-20 minučių, kad miltai išbrinktų.
2.
Ruošiame pagardą mėsai - gerai susmulkiname čili pipirą ir rozmariną. Keptuvę įkaitiname ir ištirpiname sviestą. Ant sviesto gerai apkepiname smulkintas žoleles ir dedame jautienos kepsnius. Apkepame iš abiejų pusių po kelias minutes. Iškepus susukame į foliją ir leidžiame pailsėti 10 minučių.
3.
Ruošiame padažą: į smulkintuvą beriame juodąjį česnaką, negailime druskos ir pipirų, pilame trynius. Viską gerai sumalame iki vientisos masės su sauja pipirų, pilame trynius. Viską gerai sumalame iki vientisos masės su sauja parmezano.
4.
Gaminame virtinukus - pjauname gabalėlį tešlos, paridename ant stalo ir supjaustome mažais gabalėliais. Kiekvieną jų braukiame per tarką ir dedame į verdantį, pasūdytą vandenį. Verdame 3-4 minutes.
5.
Pakaitiname keptuvę (tą pačią, kurioje kepė jautiena), dedame išvirusius virtinukus ir maišydami porą minučių pakepiname. Nukėliame nuo ugnies, pilame česnako ir trynių padažą, beriame riekelėmis supjaustytą jautieną, išmaišome.
6.
Patiekdami pabarstome parmezanu, galima papuošti rozmarin šakelėmis.
Patarimai:
Tryniai. Kadangi trynių reikia daug, aš naudojau pasterizuotų kiaušinių trynių masę iš pakelio, jos rasite didesniuose prekybos centruose.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital