Itališki sluoksniuotos tešlos sausainiai su baltyminiu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Itališki sluoksniuotos tešlos sausainiai su baltyminiu kremu
Itališki sluoksniuotos tešlos sausainiai su baltyminiu kremu
Itališki sluoksniuotos tešlos sausainiai su baltyminiu kremu
Autorius apie receptą: Glazūruoti, labai gardūs sluoksniuotos tešlos sausainiai. Pagal itališkus Sfogliatine glassate. Glazūruoti, labai gardūs sluoksniuotos tešlos sausainiai. Pagal itališkus Sfogliatine glassate. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
Aptepimui:
100 gramų cukraus pudros
35 gramai kiaušinių baltymų
14 gramų kvietinių miltų
Viršui:
2 šaukštai abrikosų uogienės
1 vienetas kiaušinių trynių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti baltymus, įberti miltų, cukraus pudros ir išplakti.
2.
Ant dar neatšilusios tešlos (tuomet lengviau užsitepa) dėti paruoštą baltymų masę ir paskirstyti per visą plotį.
3.
Į dubenį per sietelį pertrinti abrikosų uogienę, trynį, išmaišyti ir supilti į konditerinį maišelį.
4.
Tešlą supjaustyti 10 x 2.5 cm juostelėmis.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti juosteles. Ant paruoštu sausainių išspausti abrikosų masės. Tik nespausti arti sausainių krašto.
6.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes. Tikslus kepimo laikas priklausys nuo orkaitės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital