Itališki sausainiai "Biskotti" su džiovintomis kriaušėmis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Itališki sausainiai "Biskotti" su džiovintomis kriaušėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g miltų
80 g cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
1 kiaušinio
60 g džiovintų kriaušių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Orkaitę įkaitinti iki 175 °C temperatūros.

Cukrų ir kiaušinį išplakti iki putų. Suberti  miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Tada sudėti kriaušes ir dar kartą gerai išmaišyti.

Miltais pabarstyti  stalą bei rankas, kad tešla nelip.tų. Iš tešlos formuoti kepaliuką. Ir kepti 20 minučių, kol šiek tiek paruduos. 

Išimti  iš orkaites ir leisti  truputį atvėsti. Pjaustyti 1 cm riekelėmis ir  vėl dėti į orkaitę 7 minutėms apskrusti iš vienos pusės ir dar 7 minutes iš kitos.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital