Itališkas ryžių plovas

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Itališkas ryžių plovas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g ryžių
200 ml vištienos sultinio
100 ml pomidorų padažo
1 vištienos krūtinėlė
100 g aštrios dešros
2 skiltelės česnako
1 svogūnas
100 g pomidorų
1 paprika
Pipirai
Druska
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius užpilti vištienos sultiniu ir virti kol išvirs. Kai išvirs supilti pomidorų padažą. Vištienos krūtinėlę supjaustyti ir kepti aliejuje. Pabarstyti druska ir pipirais. Sudėti smulkintą dešrą prie vištienos kad apkeptų. Kai iškeps, sudėti į virtus ryžius. Keptuvėje kepti papriką, svogūną ir česnaką. Visą masę sudėti į vieną indą, sumaišyti ir patiekti.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital