Itališkas „Guacamole“ padažas

AUTORIUS:
Romutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Itališkas „Guacamole“ padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 avokadai
1 svogūnas
0,3 stiklinės laimo sulčių
2 v. š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
0,3 a. š.kumino
1 v. š. kapotos kalendros
1 žalias čili pipiras
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus nulupti, išimti kauliuką ir susmulkinti. Į tą patį dubenį dėti susmulkintą svogūną, česnaką, kuminą, kalendrą, čili, pilti laimo sultis ir aliejų. Viską sutrinti iki norimos konsistencijos. Pagardinti druska bei pipirais. Šis padažas puikiai tinka prie traškučių. Skanaus.
AUTORIUS: Romutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2011-12-04 15:30
Guacamole yra meksikietiškas padažas valgomas su meksikietiškais nachos arba tortilijom. Jei panelė žino receptą, tai tegu pagooglina ir jo kilmę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital