Itališkas braškių pyragas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Itališkas braškių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 a.š. cinamono
100 g margarino VILNIUS kepiniams
0,75 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
2 šaukštai šilto pieno
200 - 300 g braškių
cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišome išsijotus miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius. Atskirai suplakame lydytą margariną ir cukrų, iki purios baltos masės. Supilame pieną, kiaušinius ir viską išplakame. Skystą masę sumaišome su sausų ingredientų mišiniu ir pilame į riebalais išteptą kepimo formą. Ant viršaus uždedame per pusę perpjautų braškių ir įstumiame giliau į tešlą. Kepame 30 - 40 min., iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą pyragą pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital