Itališka šiupininė

AUTORIUS:
Armanda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Itališka šiupininė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Aliejaus kepimui
1 svogūnas, smulkiai supjaustytas
2 skiltelės česnako, grūsto
2 morkos, pjaustytos kubeliais
100 g rūkyto kumpio, pjaustytas kubeliais
1 cukinija, pjaustyta kubeliais
1 puodelis makaronų "Kriauklelių"
6 puodeliai vištienos sultinio
700 ml passata
400 g konservuotų raudonųjų pupelių
tarkuoto parmezano
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame puode įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus. Įdėkite svogūną ir česnaką ir kepkite, kol suminkstes 5 min. Tada dėkite morkas ir kumpį, kepkite dar 5 min. Tuomet įpilkite vištienos sultinį ir passatą. Palaukite, kol užvirs, o tada sumažinkite ugnį ir virkite ant 30 min. silpnos- vidutinės ugnies. Tada dėkite cukiniją ir makaronus, kai makaronai baigs virti sudėkite pupeles. Jei norite, kad pupeles antrą kartą šildant nesutižtų, tuomet gaminant dėkite 200 g, o kai kitą kartą šildysite įdėkite likusią dalį pupelių. Patiekite su tarkuotu sūriu. SKANAUS :)!
AUTORIUS: Armanda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital