Itališka duona „Focaccia“

AUTORIUS:
Romutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Itališka duona „Focaccia“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sijotų speltos miltų
0,5 pakelio sausų mielių
1 v. š. medaus
300 ml šilto vandens
50 ml alyvuogių aliejaus
druska
stambi jūros druska
rozmarinai (švieži arba džiovinti)
juodosios alyvuogės be kauliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia išmaišykite mieles bei medų šiltame vandenyje, sudėkite druską ir miltus. Tešlą gerai išminkykite. Tešlą uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite 1 val., kad pakiltų. Pakilusią tešlą sudėkite į aliejumi pateptą kepimo formą, užpilkite 50 ml aliejaus ir paskirstykite tešlą per visą kepimo formą. Į tešlą sukaišiokite alyvuoges, apibarstykite jūros druska, rozmarinais ir padėkite šiltai apie 30 min., kad pakiltų. Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusią, pravėsusią duoną dar šiek tiek pabarstykite jūros druska. Skanaus.
AUTORIUS: Romutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ugne
2019-08-14 15:11
Skani duona.Visai seimai patiko.traski. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital