Ispaniškos bulvių salotos su tunu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Autorius apie receptą: Šios bulvių ir tuno salotos yra super paprastos, gardžios ir sočios. Jokių įmantrių ingredientų, tiesiog bulvės, tunas, svogūnas ir lengvas padažiukas. Šios bulvių ir tuno salotos yra super paprastos, gardžios ir sočios. Jokių įmantrių ingredientų, tiesiog bulvės, tunas, svogūnas ir lengvas padažiukas. Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bulvių (didelių)
160 gramų tuno aliejuje (apytikriai, 1 mažos skardinės)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
0.5 vieneto baltųjų svogūnų (mažo)
2 šaukštai petražolių (susmulkintų)
šiek tiek druskos
Užpilui:
9 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai baltojo vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išverdame su lupena, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais, sudedame į dubenį.
2.
Svogūnus nulupame, supjaustome šiaudeliais, sudedame į dubenį kartu su bulvėmis.
3.
Užpilui dubenyje gerai išplakame alyvuogių aliejų su actu. Užpilas turi būti balkšvai gelsvos spalvos.
4.
Užpilą supilame ant bulvių, pagardiname petražole ir lengvai išmaišome.
5.
Bulvių salotas sudedame į dvi lėkštes, ant viršaus uždedame tuno gabalėlius, apibarstome druska ir patiekiame. Prieš patiekiant bulvių salotas, jas dažniausiai palaikau 30-60 min. šaldytuve, kad visi skoniai geriau įsigertų.
Patarimai:
Jei salotas valgysite vėliau, petražoles galite užbarstyti ant salotų viršaus tik prieš patiekiant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital