Ispaniškas ryžių troškinys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Ispaniškas ryžių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g viščiuko gabaliukų
1 svogūnas
300 g šaldytų žaliųjų žirnelių
2 šaukštai aliejaus
150 g ilgagrūdžių ryžių
druskos, pipirų
3/8 l vištienos sultinio
1/8 l baltojo vyno
200 g kiaulienos išpjovos
1 šaukštelis sviesto
100 g konservuotų krevečių
1 šaukštelis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Žirnelius šiek tiek atšildyti. Keptuve įkaitinti aliejų. Viščiuką dėti ir vartant kepti 10 minučių. Pakepinti svogūnus, suberti ryžius ir išmaišyti. Įberti 1/2 šaukštelio druskos, šiek tiek pipirų, supilti sultinį ir vyną. Troškinti. Kiaulienos išpjovą supjaustyti juostelėmis ir įkaitintame svieste kepti vartant 6 minutes. Pasūdyti. Suberti žirnelius, pipirus ir maišant pakaitinti. Kiaulieną ir krevetes sumaišyti su ryžiais bei vištiena. Apibarstyti kariu ir patiekti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
r*
2010-12-11 17:08
labai skanu man, tik kario dedu pusę šaukštelio ir be kiaulienos, vien tik su vištiena ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital