Ispaniška žuvies ir porų sriuba - Porrusalada

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Ispaniška žuvies ir porų sriuba - Porrusalada
Autorius apie receptą: Dauguma ispaniškų sriubų reikalauja vos keleto ingredientų, o skonis visuomet puikus. Ši sriuba taip pat ne išimtis. Jums prireiks žuvies file, bulvių, poro ir šiek tiek Dauguma ispaniškų sriubų reikalauja vos keleto ingredientų, o skonis visuomet puikus. Ši sriuba taip pat ne išimtis. Jums prireiks žuvies file, bulvių, poro ir šiek tiek prieskonių ir po 30 minučių galėsite mėgautis gardžia sriubyte. Sriubai pagaminti rinkitės mėgstamą žuvies file. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų menkių filė
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai poro (tik baltosios dalies)
1 litras žuvies sultinio (arba daržovių)
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Menkės file supjaustome dideliais gabalėliais.
2.
Sultinį supilame į puodą, įdedame lauro lapelį ir užverdame. Tada sudedame žuvies gabalėlius, verdame 5 min. Po to išimame žuvies gabalėlius iš sultinio ir atidedame į šalį. Sultinį taip pat atidedame į šalį.
3.
Bulves nuskutame, supjaustome dideliais gabalėliais. Porą taip pat supjaustome dideliais gabalėliais.
4.
Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus. Sudedame bulves ir porus, kepiname ant vidutinės ugnies kelias minutes.
5.
Tada daržoves sudedame į sultinį ir verdame apie 20 min, kol bulvės suminkštėja.
6.
Česnakus nulupame, supjaustome griežinėliais.
7.
Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų, sudedame česnakus, kepiname ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Tada suberiame paprikos miltelius, išmaišome ir pakepiname kelias sekundes (daugiau nereikia, kad neprisviltų).
8.
Česnakų ir paprikos miltelių mišinį sudedame į sriubą. Po to į sriubą sudedame žuvies gabalėlius, išmaišome, paverdame kelias minutes ir galime patiekti. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Indre
2020-07-24 00:04
Labai skani sriuba gavosi! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital