Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė "Ensalada Rusa"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
Autorius apie receptą: Ispanai šią mišrainę dažniausiai valgo su traškiomis lazdelėmis arba traškiais, mažais riestainiais. Kartais patiekia ant batono riekelės arba tiesiog vieną. Ispanai šią mišrainę dažniausiai valgo su traškiomis lazdelėmis arba traškiais, mažais riestainiais. Kartais patiekia ant batono riekelės arba tiesiog vieną. Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų tuno aliejuje (geriau nesmulkinto)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas konservuotų paprikų
5 šaukštai majonezo
40 gramų ančiuvių
1 sauja žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas ir bulves išverdame su lupena. Po to nulupame ir paliekame visiškai atvėsti.
2.
Nuo tuno nupilame aliejų (arba vandenį, priklausomai kokį tuną naudojate).
3.
Bulves, morkas ir kiaušinius smulkiais supjaustome, sumaišome viename inde su majonezu ir susmulkintu tunu, pagardiname druska pagal skonį.
4.
Mišrainę sudedame į vieną dubenį ar lėkštę ir išlyginame paviršių. Ant mišrainės išdėliojame ančiuvius, alyvuoges ir supjaustytą konservuotą papriką. Patiekiame su traškiais riestainiais ar krekeriais. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital