Indiški vištienos kepsneliai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Indiški vištienos kepsneliai
Autorius apie receptą: Vietoje vištienos krūtinėlės galima naudoti šlaunelių mėsą. Vietoje vištienos krūtinėlės galima naudoti šlaunelių mėsą. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
200 mililitrų kefyro
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištieną supjaustome vidutinio dydžio gabalėllais.
2.
Užpilame kefytu, užberiame prieskoniais. Išmaišome ir paliekame marinuotis keletą valandų ar per naktį.
3.
Gabalėlius mauname ant iešmelių ir iškepame ant grotelių.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital