Indiškas jogurto ir agurkų padažas Raita

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jogurto ir agurkų padažas be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gaivus, labai skanus ir labai greitai paruošiamas padažas, kurį valgome prie mėsos, kepsnelių, ypač tinka prie vištienos, į naminius kebabus, salotoms, su traškiomis Labai gaivus, labai skanus ir labai greitai paruošiamas padažas, kurį valgome prie mėsos, kepsnelių, ypač tinka prie vištienos, į naminius kebabus, salotoms, su traškiomis bulvytėmis. Padažas panašus į tradicinį tzatziki, tačiau, dėl naudojamų prieskonių ir žalumynų yra ryškesnio, intensyvesnio skonio. (...daugiau) Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas agurkų (arba 0.5 ilgavaisio)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 saujelė kalendros (nebūtina)
1/4 šaukštelio maltos kalendros
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nupjauti agurko galiukus ir visą kuo smulkiau spjaustyti. Su visomis išsiskyrusiomis sultimis dėti į jogurtą.
2.
Šviežią kalendrą ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti, dėti į jogurtą.
3.
Pagardinti malta kalendra ir išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska. 10 - 15 minučių palaikyti šaldytuve.
Patarimai:
Jei nemėgstate kalendros, jos galite ir nedėti, tuomet gardinkite trupučiu maltų juodųjų pipirų.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital