Indiškas bolivinių balandų plovas su krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Indiškas bolivinių balandų plovas su krevetėmis
Indiškas bolivinių balandų plovas su krevetėmis
Indiškas bolivinių balandų plovas su krevetėmis
Indiškas bolivinių balandų plovas su krevetėmis
Autorius apie receptą: Mėgstu gaminti ir džiaugiuosi, kad pagaliau su dideliu paskatinimu rašau savo puslapį. Daug gražių žodžių sulaukiu ir iš savo skaitytojų. O tada norisi dar labiau stengtis. Mėgstu gaminti ir džiaugiuosi, kad pagaliau su dideliu paskatinimu rašau savo puslapį. Daug gražių žodžių sulaukiu ir iš savo skaitytojų. O tada norisi dar labiau stengtis. Dažniausiai gaminu įprastus ir visiems gerai žinomus patiekalus, kartais receptus randu internete, o kartais ir pati ką nors sumastau. Šį plovo receptą radau Beatos knygoje „Viskas suskaičiuota“, truputį jį pakoregavau pagal savo skonius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų krevečių be kevalo
0.5 vieneto cukinijų (mažos)
3 šaukštai bolivinių balandų
0.5 vieneto svogūnų (ar poro)
2 vienetai vyšninių pomidorų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis ciberžolės
0.5 šaukštelio kario
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (naudojau "Timut and Lemon")
pagal poreikį druskos (naudojau Alaea su raudonuoku moliu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bolivines balandas perliejame šaltu vandeniu. Beriame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, pasūdome, beriame ciberžolės ir verdame apie 12 min.
2.
Aliejuje pakepiname smulkintą svogūną su česnaku, kol šiek tiek suminkštės. Dedame krevetes. Pakaitiname.
3.
Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Dedame į keptuvę, beriame karį, papriką, aitriosios paprikos miltelių, druskos ir pakaitiname. Suberiame kruopas ir per pusę perpjautus pomidorus. Pakaitiname kelias minutes.
4.
Plovą gardiname šviežiai grūstais pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital