Indiška jogurtinė duona Naan keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Indiška jogurtinė duona Naan keptuvėje
Autorius apie receptą: Iškepiau pusryčiams ir visiems šeimoje labai patiko. Tikrai kepsiu dažniau. Iškepiau pusryčiams ir visiems šeimoje labai patiko. Tikrai kepsiu dažniau. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
100 mililitrų graikiško jogurto (arba kitokio natūralaus jogurto)
100 mililitrų vandens (šilto)
1 šaukštelis sausų mielių
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberti mieles, cukrų, supilti vandenį ir išmaišyti. Palikti trumpam pastovėti.
2.
Į kitą dubenį supilti jogurtą, suberti kepimo miltelius, išmaišyti.
3.
Į didesnį dubenį supilti vandenį su mielėmis ir cukrumi, jogurtą su kepimo milteliais, įberti druskos ir įsijoti miltus. Minkyti tešlą apie 5 minutes. Dubenį su tešla uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 50 - 60 minučių.
4.
Tuomet tešlą padalinti į 6 lygias dalis ir iškočioti 16 cm skersmens paplotėlius.
5.
Įkaitinti keptuvę be riebalų ir kepti paplotėlius iš abiejų pusių po kelias minutes. Kai kepant pradės atsirasti oro pūslės, apversti kitą pusę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital