Imbieriniai sausainiai Pepparkakor

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Imbieriniai sausainiai Pepparkakor
Autorius apie receptą: Klasikinis švediškų Pepparkakor imbierinių sausainių receptas. Ploni, traškūs ir pilni tradicinių žiemos prieskonių, kuriuos visus rasite mūsų meduolių prieskonių Klasikinis švediškų Pepparkakor imbierinių sausainių receptas. Ploni, traškūs ir pilni tradicinių žiemos prieskonių, kuriuos visus rasite mūsų meduolių prieskonių mišinyje. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1300 mililitrų kvietinių miltų
400 mililitrų cukraus
300 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
150 gramų auksaspalvio sirupo
3 šaukšteliai prieskonių meduoliams (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai kepimo miltelių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pakaitinkite sviestą, sirupą, cukrų ir meduolių prieskonius, kol masė taps vientisa.
2.
Leiskite mišiniui atvėsti ir supilkite plaktus kiaušinius.
3.
Sumaišykite kepimo miltelius su trupučiu kvietinių miltų ir įmaišykite į tešlą.
4.
Suberkite likusius miltus ir tolygiai išmaišykite tešlą.
5.
Leiskite tešlai pailsėti šaldytuve mažiausiai 3 valandas.
6.
Įkaitinkite orkaitę iki 175° C temperatūros.
7.
Tešlą padalinkite į kelias dalis ir kočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Sausainių formelėmis išspauskite sausainius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitės viduryje 8-10 minučių, kol sausainiai gražiai parus.
Patarimai:
Glajui išplakite nedidelio kiaušinio baltymą, pilkite 2-3 šaukštus citrinos sulčių ir dėkite 250 g cukraus pudros. Plakite kelias minutes, kol masė taps tiršta ir blizgi.
Jei nenorite naudoti kiaušinio, meduolius puoškite glajumi iš citrinos sulčių ir cukraus pudros. 100 g cukraus pudros prireiks maždaug vieno šaukšto citrinos sulčių. Gerai išsukite ir glajus paruoštas!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital