Imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto
120 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai medaus
2 šaukšteliai malto imbiero
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker glajaus
1 pakelis dr. oetker glajaus pieštukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
2.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
3.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!
AUTORIUS: Dr. Oetker
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nihala
2021-12-21 21:35
Jeigu nenorite pirkti glajaus tai tiesiog sumaišykite cukraus pudra su citrinos sultimis ir įdekite maistinių dažų atrodo ir skonis taip pat ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital