Imbieriniai sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Imbieriniai sausainiai
Autorius apie receptą: Kvapnūs šventiniai sausainiai. Kvapnūs šventiniai sausainiai. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų kvietinių miltų
140 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą maišytuvu išsukti iki purumo, suberti cukrų, vanilinį cukrų. Išmaišyti. Įmušti kiaušinį, plakti keletą minučių.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, prieskoniais (prieskonių proporcijas pasirinkti pagal skonį).
3.
Į sviesto masę suberti miltus, išmaišyti. Tešla turi būti pakankamai minkšta. Įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į 2-3 val į šaldytuvą.
4.
Iškočioti 3-4 mm storio lakštą, išpjauti sausainius, sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
Patarimai:
Papuošimas. Puošti galite pirktiniu arba štai tokiu glajumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital