Imbieriniai sausainiai

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Imbieriniai sausainiai
Autorius apie receptą: Sausainių ingredientus suberkite į stiklainį ir įteikite kaip dovaną – pyragas stiklainyje! Sausainių ingredientus suberkite į stiklainį ir įteikite kaip dovaną – pyragas stiklainyje! Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
90 gramų dansukker nerafinuoto cukranendrių cukraus
75 gramai šokolado
30 gramų migdolų
30 gramų lazdyno riešutų
1 šaukštas dansukker šviesiojo sirupo
1.5 šaukštelio malto imbiero
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis dansukker vanilinio cukraus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gerai išplakite sviestą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir šviesųjį sirupą.
2.
Susmulkintus migdolus, lazdynų riešutus bei šokoladą suberkite į sviesto ir cukraus mišinį.
3.
Dubenyje sumaišykite miltus, geriamąją sodą, vanilinį cukrų ir imbierą. Suberkite į sviesto ir cukraus mišinį. Minkykite, kol gausite vientisą tešlą.
4.
Tešlą iškočiokite 4–5 cm storio ritinėliais. Ritinėlius uždenkite plastikine plėvele ir palikite vėsioje vietoje per naktį.
5.
Ritinėlius supjaustykite maždaug 1 cm pločio gabaliukais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite apie 10–12 min. iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital