Imbieriniai irisai su migdolais

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Imbieriniai irisai su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 ml 35% riebumo grietinėlės
200 ml švelnaus sirupo
200 ml cukraus
2 valg.š. sviesto
1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto
50 g migdolų drožlių
Papuošimui:
Druskos dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Šią masę kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.
Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tinkama, nukelkite puodą nuo viryklės.
Į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir sudėkite į nedideles popierines formeles.
Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
Gaunasi ~ 75 vnt.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital