Ilgai troškinta jautienos kulninė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Ilgai troškinta jautienos kulninė
Ilgai troškinta jautienos kulninė
Ilgai troškinta jautienos kulninė
Autorius apie receptą: Ilgai gaminamas, lėtas maistas, tikras savaitgalio favoritas. Ilgai troškinta jautienos kulninė, tai itališkas troškinys oso buko. Taip ruošiamą troškinį pamačiau Beatos Ilgai gaminamas, lėtas maistas, tikras savaitgalio favoritas. Ilgai troškinta jautienos kulninė, tai itališkas troškinys oso buko. Taip ruošiamą troškinį pamačiau Beatos laidoje. Man taip skaniai viskas pasirodė, kad net seilė nutįso. Taigi vieną savaitgalio rytą ėmiausi darbo ir turėjome labai skanius pietus. Nesibaiminkite ilgo kepimo laiko, nes pats ruošimo laikas nėra labai ilgas ar sudėtingas. Užtruksite, ruošiant, apie 20 min + kepimo laikas. Receptą radau svetainėje Beatosvirtuve.lt . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas jautienos kulninės
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (1 skardinės)
3 vienetai morkų
4 vienetai salierų stiebų
1 stiklinė balto vyno
2 stiklinės vandens
1 vienetas svogūnų
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštas pomidorų pastos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
2 šaukštai kvietinių miltų (jautienai apvolioti)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną pabarstome druska, pipirais. Apvoliojame miltuose.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame jautieną. Perkeliame ją į skardą.
3.
Morkas supjaustome stambiais gabalėliais, svogūną žiedais, saliero stiebus griežinėliais.
4.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname daržoves, sudedame pomidorų pastą. Šiek tiek pakaitiname. Supilame konservuotus pomidorus, beriame druskos, pilame vandens, vyno. Pakaitiname 2 min.
5.
Supilame viską ant kulninės. Dedame lauro lapų. Uždengiame troškinį dangčiu arba folija.
6.
Kepame 140 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 val arba 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 2 – 3 val.
7.
Valgome su bulvių koše arba makaronais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital