Įdarytos uoginės paprikos (Jalapeno Poppers)

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Įdarytos uoginės paprikos (Jalapeno Poppers)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 šviežių uoginių paprikų
400 g grietinėlės sūrio
100 g tarkuoto cheddar sūrio (ar kokio kito fermentinio)
400 g rūkytos šoninės, supjaustytos plonomis juostelėmis
0,5 stiklinės mėgstamo barbeque padažo (kuo saldesnis, tuo geriau!)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Orkaitę įkaitinti iki 190oC (375oF).
2. Kepimo skardą iškloti folija.
3. Užsimauti gumines pirštines.
4. Paprikas perpjauti per pusę išilgai. Palikti kotelį. Arbatiniu šaukšteliu išimti sėklas.
5. Įdarui: sumaišyti grietinėlės sūrį ir cheddar.
6. Įdarą dėti į paruoštas paprikų puseles. Įdarytas paprikas apsukti šoninės juostele ir persmeigti mediniu pagaliuku. Dėti į paruoštą skardą. Viršų aptepti barbeque padažu ir pašauti į karštą orkaitę.
7. Kepti 20-25 minutes, kol paprikos suminkštės ir šoninė šiek tiek apskrus.
8. Labai skanios ir karštos, ir atvėsę.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital