Įdarytos putpelės pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Įdarytos putpelės pagal Gian Luca Demarco
Įdarytos putpelės pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Virtuvės šefas Gian Luca Demarco lankėsi putpelių ūkyje ir parodė, kaip gardžiai iškepti įdarytas putpeles. Virtuvės šefas Gian Luca Demarco lankėsi putpelių ūkyje ir parodė, kaip gardžiai iškepti įdarytas putpeles. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai putpelės
1 kilogramas bulvių
200 gramų putpelių kepenėlių
200 gramų putpelių širdelių
9 vienetai putpelės kiaušinių
pagal poreikį šaltai rūkytos šoninės
400 mililitrų balto vyno
šiek tiek rozmarino
šiek tiek šalavijo
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek pistacijų
šiek tiek baravykų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Putpeles apvyniojame šoninės juostelėmis, į tarpus įdedame rozmarino šakelių. Apkepiname karštoje keptuvėje po 3 minutes iš abiejų pusių. Atidedame į šalį.
2.
Pasiruošiame ingredientus įdarui - išverdame putpelių kiaušinius.
3.
Į smulkintuvą dedame kiaušinius, putpelių kepenėles ir širdeles. Viską sumalame ir pagardiname šalaviju, rozmarinu.
4.
Sumalta mase įdarome putpeles, įdedame pistacijų ir baravykų.
5.
Į kepimo skardą dedame bulves, ant jų - įdarytas putpeles. Putpelių kojeles surišame, kad neišbėgtų įdaras. Į skardą pilame 400 ml baltojo vyno.
6.
Kepame 45 minutes iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital