Įdarytos paprikos

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Įdarytos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>4 paprikų,<br />
250 g ryžių, virtų<br />
250 g kiaulienos far&scaron;o (bet galima imti pagal skonį ir kitą)<br />
Druskos<br />
Pipirų<br />
&nbsp;</p>
<p><em><strong>Užpilui:</strong></em><br />
250 ml pomidorų padažo<br />
1 &scaron;auk&scaron;telio kario<br />
1 aitrusiojo pipiro<br />
100 ml vandens<br />
Kalendrų sėklų<br />
&nbsp;</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Paprikas nuplauti. Nupjauti vir&scaron;ų, &nbsp;pasūdyti. Sumai&scaron;yti ryžius bei far&scaron;ą. Gardinti druska bei pipirais. Sudėti į puodą.</p>
<p style="text-align: justify;">Padaryti užpilą. Kario prieskonius i&scaron;tirpinti vandenyje (vandenį galima pa&scaron;ildyti, kad kario prieskoniai lengviau i&scaron;tirptų). Vandenį sumai&scaron;yti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint a&scaron;triau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruop&scaron;čiai i&scaron;mai&scaron;yti. Pilti ant paprikos vir&scaron;ūnių.</p>
<p style="text-align: justify;">Tro&scaron;kinti, uždengus dangtį, apie 40 - 50 minučių. Retkarčiais paprikas &nbsp;palaistyti i&scaron; vir&scaron;aus užpilu.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus.</p>
<p style="text-align: justify;">&nbsp;</p>
</div>
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital