Įdarytos grybų kepurėlės

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Įdarytos grybų kepurėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 pievagrybių
10 putpelių kiaušinių
40 g fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
1 valgomasis šaukštas grietinės
Druska (pagal skonį)
Pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybių kotelius išpjauti.
Apibarstyti prieskoniais: druska, pipirais ir smulkintu česnaku.
Į kiekvieną kepurėlę įmušti po kiaušinį.
Apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Kepti 180° C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus :)
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital